Ko ne voli jahte?

Photo: PIXABAY

Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi.

Uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zaljubljenicima u vodu svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, dok su ekologija i bezbednost na vodi postale neizostavne teme.

Poseban akcent se stavlja na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, gde se mogu videti veliki ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta, kako za koga.

Sajam nautike, lova i ribolova, manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu, održava se do 7. aprila 2018. godine na Beogradskom sajmu.

S obzirom na veliki broj eksponata, ali i na bogat prateći sadržaj Sajma očekujte da ćete se zadržati do samog zatvaranja. Zbog toga predlažemo da na vreme pronađete apartman po svojoj meri, kako biste bili odmorni za nadolazeći vikend. Najposećeni apartmani u blizini beogradskog Sajma su:

Apartman DIPLOMAT

Apartman ADA

Apartman DIJANA

© BGsmeštaj 2019. Sva prava zadržana